Geile Cougars De grootse website voor uw cougardates
 
Wachtwoord vergeten?

Sluit u gratis aan bij de grootste gemeenschap voorcougarsdates

//
- of -
Maak je profiel met 1 klik op Facebook
Er wordt geen enkele melding gepubliceerd op uw Facebook

Beroemde cougars

cougars-avenue.com

Dit is nu wat je noemt een cougar! Vers uit een veelbesproken scheiding met één van de meest begeerde mannen ter wereld, Bruce Willis, verschijnt ze alweer aan de arm van de jonge Ashton Kutcher, toen 29 jaar. Met haar 44 jaar is ze een voorbeeld voor vele vrouwen geworden.

rencontres cougars

Franse cougar op het journaal! Met haar 53 jaar heeft ze haar zinnen gezet op Arnaud Lemaire, een 18 jaar jongere fotomodel. De journaal presentatrice van de Franse zender TF1 straalt en verbergt haar geluk niet in de roddelbladen, waar ze verzekert dat ze het ontzettend gezellig hebben. Dat geloven wij maar wat graag!

rencontres cougars gratuite

We zouden haar een «cougar diva» kunnen noemen, die als een verwend meisje de ene toy-boy na de ander verslijt! Sinds 2008 getrouwd met Nick Cannon, tien jaar jonger dan haarzelf, is ze nu een « cougar mama » en neemt haar schattige tweeling overal mee naar toe.

n°1 des rencontres cougars

De Amerikaanse actrice, ster uit de jaren tachtig serie Dynasty, heeft al de nodige mannen versleten, altijd veel jonger dan zijzelf, zoals Sydney Chaplin, zoon van Charlie Chaplin. Nu op 74 jarige leeftijd is ze getrouwd met Percy Gibson, 32 jaar jonger dan zij.

le site cougar

Zij is bekend geworden als Samantha in de serie Sex and the City, de cougar expert altijd klaar om knappe jonge mannen te verslinden. Een rol op het lijf geschreven want op 52 jarige leeftijd is haar huidige vriendje met zijn 29 jaar 23 jaar jonger dan zij... Zijn naam is Alan Wyse, kok van beroep, dus hij kan in ieder geval heerlijk koken!

le phénomène cougar

De oudere “zus van”, 44 jaar, kan een discrete maar efficiënte cougar genoemd worden. Zo heeft ze in het dagelijkse leven een relatie met de acteur Louis Garrel, 25 jaar. En de twee tortelduifjes kunnen hun geluk niet op sinds ze een Afrikaans kindje geadopteerd hebben!

le phénomène cougar

Haar ex-man Guy Ritchie was al een tiental jaren jonger dan zij. En nu heeft onze favoriete material girl, met haar vijftig jaar en de energie van een jonge meid, haar zinnen gezet op Jesus Luz, 22 jaar volgens zijn paspoort. Jesus,een Braziliaans fotomodel, heeft zelfs met zijn liefje geposeerd voor een zeer gewaagde fotoshoot!