Geile Cougars De grootse website voor uw cougardates
 
Wachtwoord vergeten?

Sluit u gratis aan bij de grootste gemeenschap voorcougarsdates

//
- of -
Maak je profiel met 1 klik op Facebook
Er wordt geen enkele melding gepubliceerd op uw Facebook

Levensregels van een cougarvrouw

Regel nummer 1: er goed verzorgd uitzien

Haar, gezicht, handen, lichaam… Maar in een beautyfarm wonen gaat weer net te ver. Als cougar moet een vrouw altijd op haar hoede zijn, het kleinste detail kan het imago een flinke deuk bezorgen. Gelukkig verricht cosmetische chirurgie wonderen!

Regel nummer 2: sexy, sexy, sexy

Draag per definitie nooit kleding die andere vrouwen van uw leeftijd gewoonlijk dragen. Neem eerder de kledingstijl over van meiden die tien tot vijftien jaar jonger zijn. Dus torenhoge stiletto’s en laag uitgesneden decolletés zijn een ideale basis voor een sexy look.

Regel nummer 3:

Flink shoppen is niet genoeg om in vorm te blijven. De cougarvrouw slaat dus twee vliegen in één klap door in een sportschool de extra kilootjes kwijt te raken, en mannen met afgetrainde lichamen te scoren!

Regel nummer 4: zelfvertrouwen uitstralen

Weet wat u wilt, en hoe u dat moet krijgen. Een cougarvrouw straalt zelfvertrouwen uit. U bent sterk en geeft altijd het beste van uzelf. Uw levenservaring is natuurlijk een voordeel. En zelfbeklag komt niet in uw woordenboek voor!

Regel nummer 5:

Een echte cougar is erg gesteld op haar vrijgezellenstatus. Weduwe, gescheiden, uit elkaar: uw doel is niet weer in die routine te vervallen waarvoor u gevlucht bent, maar te genieten van het leven. Maar dat staat geen vaste relaties in de weg. En u bent natuurlijk financieel onafhankelijk, ten minste, ten opzichte van uw toy-boys. Een cougar laat zich niet door haar prooien onderhouden!